top of page

Om oss

Byggmester Frank Aasheim as er en totalentreprenør innen småhusbransjen med sentral godkjenning innenfor flere av fagområdene, PRO og UTF.

Vi kan levere alle tjenester fra byggesøknad med tilhørende ansvarsretter frem til nøkkelferdig bolig/prosjekt. Vi er forhandler av Skalahus som leverer alt fra eneboliger til flermannsboliger samt lavblokker i tre.
 

Vi utfører også tilbygg, rehabilitering, bad/våtrom i tillegg til nybygg. Vi er en godt etablert Byggmesterbedrift med mesterbrev siden 1993 og sentral godkjenning innen flere fagområdet blant annet innen arkitektur, ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende og ansvarlig utførende.  Vi har også godkjenning innen uavhengig kontroll av lufttetthet og våtrom. Daglig leder Frank Aasheim er også utdannet NTF takstmann siden 1996.
 

Vi har pr. i dag 10 ansatte norske tømrere med bred erfaring innen byggfaget samt to læringer som ønsker å utdanne seg inne tømrerfaget.  I uteteamet har vi også en driftsmedarbeider som koordinerer leveranser, materialflyt osv. Våre to byggeledere har samlet over 40 års erfaring med rehabilitering, tilbygg og nybygg.

Vårt firma er forhandler av Skalahus på Øvre og Nedre Romerike. Vi bygger 30 - 50 boenhet pr. år i tillegg til oppdrag innen rehabilitering og tilbygg.
 

Vår administrasjon består av daglig leder, kontorleder, salgssjef, salgkonsulert og 2 stk. byggeledere. Alle med lang og bred erfaring innen bransjen og står klare til å hjelpe deg videre med dine drømmer om et nytt hus, leilighet, garasje eller tilbygg.

Vi har etablert et svært godt og nært samarbeid med solide lokale håndverksbedrifter innen elektro, rørlegger, graving, mur- og flis osv
. Flere av våre samarbeidspartnere har vi samarbeidet med i flere tiår som da medfører at det er innarbeidet gode rutiner og fremdrift i prosjekter.

 

Trenger du bistand og hjelp til å tegne ditt drømmehjem eller tilbygg så står våre eksterne samarbeidspartnere innenfor arkitektur klare til å hjelpe deg.

Vårt firma har lang erfaring som totalentreprenør i både store og mindre prosjekter. Vi bygger på tillit, erfaring og stolt håndverksmessig utførelse.

 Vi har mange gode referanser som kan oppgis på forespørsel.

Ode-4.2-1-12-eksterior-original-web.jpg
48FzkzHU.jpeg

Våre underleverandører

Bakgrunn.png
bottom of page