top of page

Arealeffektiv på under 150kvm

Areal effektive hus gir mindre avtrykk og smarte planløsninger er en trend i tiden! Fortetning i boligområdene gjør at tomtene på markedet er mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre plass. Våre husmodeller på under 150 kvm beviser at du kan leve som en konge på mindre plass, uten at det går utover design og funksjonalitet! Arkitektene våre er vant til å måtte tilpasse seg markedet når de tegner og setter sammen et bredt utvalg med husmodeller som skal dekke alle mulige ønsker og behov for alle slags familier. Smarte hus med effektive planløsninger skaper store muligheter og inviterer inn til svært innholdsrike rom, til tross for at de inneholder under 150 kvm.

Oktoberlys - Saga Ikke bare er byggesettet på en mindre bolig naturlig nok mindre kostbart enn de store husmodellene. I det lange løp vil også de mindre boligene kreve lavere strømforbruk med tanke på spesielt oppvarming, sammenlignet med de større husmodellene. Små tomter byr kanskje ikke på de største hageflekkene rundt husveggen, men dette har selvfølgelig våre arkitekter tenkt på. Også de mindre husmodellene våre er utstyrt med gode uteplasser som gir huset et ekstra rom for de ekstra fine dagene. Balkong, terrasse og markterrasse gjør både varme sesonger og lyse sommerkvelder ekstra lange. Her kan du skape din egen oase og ditt personlige uterom akkurat slik du vil ha det.


Ode - Moda


Illustrasjonsbilder fra husmodellen vår Ode.

Timi - Moda

Septembertime - Saga Les mer om våre boliger på under 150 kvm her. Ta kontakt i dag, hilsen oss i Skalahus avd Byggmester Frank Aasheim AS.

Comentarios


bottom of page