top of page

Borgenåsen - Kløfta

Snart kommer 4 flotte tomannsboliger for salg på Borgenåsen. Meld din interesse allerede i dag og bli holdt orientert om salgsstart.


Boligene er arkitekttegnet med fokus på et moderne særpreg og attraktive fasader, funksjonell design, høy standard og smarte planløsninger på innsiden. Noe personlig tilpasning er selvsagt også mulig på tidlig stadium.
Boligene vil ha høy standard. Vi nevner blant annet:

  • Ultimalt sopp og råtebehandlet utvendig beiset kledning

  • Malte gipsoverflater på vegger og himling

  • 1-stavs kvalitetslaminat i flere valgfrie farger

  • Flislagte bad med 60x60 fliser på vegg og gulv, mosaikk i dusj sone.

  • Sigdal kjøkken - mulighet for personlig tilpasning

  • Garasje og sportsbod til hver boenhet

  • Tilgjengelige tilvalg og endringsmuligheterBeliggenhet

Boligene ligger med kort avstand til skole, barnehager og lekeplasser. Det er gode turmuligheter og umiddelbar adkomst til store friluftsområder. Gangavstand til idrettshall - Alfhallen. Borgen IL har et meget aktivt idrettslag med bla. fotball med kunstgressbane, håndball, innendørs skytebane, taekwondo, bordtennis, basketball, ski og sykkel, samt idrettsskole for de yngste barna. Se mer på http://borgenil.no


Eiendommen ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med badeplass.


Kløfta sentrum ligger kun ca. 6 km fra Borgen med godt utvalg av ulike matbutikker, treningssenter, bibliotek, kafeer og Romerikssenteret - senteret med sine ca. 30 butikker har et variert utvalg av forretninger med gode handlemuligheter.


Kort kjøretur til Jessheim by som har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her finner du Jessheim Storsenter og mange spennende spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med forestillinger, og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter.


For golfinteresserte er det er kun ca. 5 min. kjøretur til Golfbanen Miklagard, som består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design.


Fra Kløfta er det gode pendlermuligheter fra Kløfta stasjon. Reisetid på kun ca. 32 min. til Oslo. Det er gode parkeringsforhold prioritert for pendlere!


Kommer for salg. Mer info i vår finn-annonse finner dere her.

Comments


bottom of page