top of page

Brennivegen, Algarheim

Vi deler nytt prosjekt på Brennivegen 6, Algarheim. Her kommer det en tomannsbolig og en enebolig. Moderne og arealeffektive i familie vennlig og sentralt område på Jessheim. Ca 5 km fra sentrum med gode buss forbindelse og fine gang og sykkel muligheter. Info om enebolig Med tre soverom, to bad og romslig vaskerom blir det komplett for familien. Med arealeffektive løsninger og åpen stue-kjøkken løsning føles boligen romslig. Boligen har gode oppbevaringsmuligheter med bod og walk-in closet. Uteplassen er de heller ikke noe å si på med stor takterrasse over dobbel garasje med sportsbod! Her får du alt du trenger og ønsker. Info om tomannsbolig Med åpen stue-kjøkken løsning og flere rom disponibelt som både kan benyttes som soverom eller kontor, er denne tomannsboligen både romslig og praktisk. Her får du to bad, tre til fire soverom eller om ønskelig en stue nummer to som barna kan benytte seg av. Du får også god langringsplass med bod og sportsbod i tillegg til et praktisk vaskerom.


I stue og kjøkken er det skrå himling og store vindusflater som gir rikelig med naturlig belysning i boligen. Dette sammen med den arealeffektive planløsningen gir deg alt du trenger i et hjem.


Vi er stolte over å kunne invitere hjem til gjennomgående topp standard, rikelig med dagslys gjennom store vindusflater, lekre planløsninger, luftige rom og stilrene fasader. Mønt himling med skråvinduer skaper en magisk atmosfære i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Her er bærekraft et stikkord for hele vår leveranse med mange muligheter for personlig tilpasning.

Felles for boligene:

 • Mulighet for personlig tilpasning, både med planløsning og materialvalg.

 • Dempet sort farge på vinduer og dører

 • Ildsted klart til bruk i stuen

 • 1-stavs kvalitets laminat, med flere fargemuligheter

 • Slette vegger og tak, Huntonitt

 • Kjøkkeninnredning fra Studio Sigdal Jessheim, her er du med å bestemmer hvordan utformingen skal være. Tilvalg og endringer er tilgjengelig

 • Ultimalt kledning, beiset. Kledningen er i tillegg sopp og råtebehandlet.

 • Urban Visjon 1 heltre innerdører med dempelister, farge dempet sort

 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

 • Trefiber/Cellulose isolasjon i tak og vegger

 • Norske leverandører og kortreiste produkter


Beliggenhet Algarheim byr på flotte turmuligheter hele året og med nærhet til sentrum, og dette er et område i stor vekst. Med kort avstand til Jessheim kan du også her benytte deg av Nordbytjernet som er et av de flotteste friluftsområdene og badeplass kun 1 km fra sentrum i tillegg til fler fotballbaner og idrettsanlegg, samt ishall med oppmerking for ishockey og curling.


Du finner også Jessheim storsenter i området med ca 150 butikker og serveringssteder som utgjør store deler av Jessheim sentrum. Her arrangeres Jessheimdagene hvert år, som regel i August. Dette er en festival med yrende folkeliv med blanding av handelsmesser og konserter.

Ta kontakt og meld din interesse i dag!!

Comments


bottom of page