top of page

Bygge nytt hus - dette er fordelene
På lang sikt er det ofte billigere å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du tar over et hus som er bygget under andre faglige forutsetninger og som i tillegg har tålt vær og slitasje i mange år, må du være forberedt på uforutsette reparasjoner og vedlikehold. Hva med å heller legge disse pengene i en splitter ny bolig som ikke byr på noen overraskelser?


Prisene i bruktboligmarkedet har mange steder økt betraktelig og er i ferd med å hviske ut den vedtatte sannheten om at det er dyrere å kjøpe nytt fremfor å kjøpe brukt. Når du kjøper en brukt bolig kan du heller ikke være sikker på hva som skjuler seg bak prisen du betaler og hva som vil trenges av rehabilitering og vedlikehold i årene som kommer.

Fordelene ved å bygge nytt hus * Du slipper at uheldige økonomiske overraskelser oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og nødvendige reperasjoner. * Fra start får du muligheten til å skreddersy din egen boligdrøm ved å tilpasse det nye huset etter dine ønsker og behov. * Glem stressende budrunder og diverse påkostninger. En ny bolig får du til fastpris! * Ved å bygge et nytt hus, er du også sikret garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. * Du kan flytte rett inn i en bolig i topp standard med sikre og tette vinduer og vegger og moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et lunt og godt inneklima.


Når du kjøper ny bolig forholder du deg ikke til en privatperson, men til proffe fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av planløsninger. Du har tilgang på all dokumentasjon fra kjeller til tak og kan være sikker på at ditt nye hjem er trygt bygget etter dagens strenge krav og forutsetninger. Dessuten er du sikret fem års garanti og slipper stressende budrunder og krevende oppussing.


Finansielt sett, så kan utleie faktisk være din vei til drømmehuset. Utleieinntekt er en unik mulighet til å betale ned på huslånet på en svært smart og effektiv måte og gi deg sjansen til å flytte inn i akkurat den boligen du ønsker deg. Se våre boliger med utleie her.


Tilpasset slik du vil

Ved å bygge en helt ny bolig, får du en unik sjanse til å påvirke byggeprosessen fra start. I samarbeid med boligkonsulent og arkitekt får du muligheten til å tilpasse det nye huset slik du trenger og ønsker.


Arealeffektive boliger

Nye boliger er tegnet ut fra andre idéer og forutsetninger enn eldre hus, med smarte planløsninger og plasseffektive rom i fokus. Selv om du går noe ned i størrelsen på et nytt hus for å holde prisen nede, kan du derfor likevel opprettholde bokvaliteten.

Garanti og reklamasjonsrett

Trygghet er et viktig stikkord for alle som bygger nytt hus. Vi vet at dette er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss å trygge kunden med garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. Dette er en av de selvsagte godene for alle som bygger nytt!


Trygt inneklima for små og store

Våre nye boliger er selvfølgelig bygget etter dagens strenge standarder, med moderne ventilasjonsanlegg, tette vinduer og godt inneklima. Slik kan du være sikker på at omgivelsene i hjemmet er lune og trygge for alle i familien.

Ingen økonomiske overraskelser

Du kan aldri helt vite hva som venter av nødvendige reparasjoner i fremtiden når du kjøper et brukt hus. Da kan fort uheldige økonomiske overraskelser oppstå i form av fukt, råte, vannskader, tak som lekker, vinduer som ikke holder på varmen, lekkasjer i vannrørene, slitasje på panelet osv.

bottom of page