top of page

Design ditt drømmehjem

Vi ønsker å følge opp kundene våre best mulig i prosessen med å bygge ditt nye hjem. Både innvendig og utvendig. Her skal vi gi dere litt inspirasjon fra våre tidligere prosjekter på hvordan du kan designe og innrede hjemmet ditt innvendig. Vi vil at kunden skal kunne velge det som tiltaler dem. Og derfor tenker vi å gi dere noen ideer på hva man kan velge i og få.
Her på Hynnevegen har èn av de to enhetene valgt å ta inn naturen som kontrast. Med flott trestruktur i både stue, kjøkken og på bad får man en helhetlig følelse som følger rundt i huset. De sorte detaljene bryter opp og skaper fin kontrast men stjeler samtidig ikke oppmerksomheten vekk fra de andre elementene.
I enhet nummer to på Hynnevegen har kunden valgt en helt annen stil. En variasjon av farger som lyser opp og samtidig knytter sammen rommene. Her er det sorte og røffe detaljer, noen med industrielt preg. Her får du litt av alt uten at det føles rotete. Fargene samarbeider godt og kommer likevel meget bra frem hver for seg. På baderom har de dempet fargene ned til duse beige farger med sterk kontrast i sort. Kjøkkenet fra enhetene ovenfor er levert av Kvik Kjøkken.
I denne boligen har de valgt et rustikt utsende med moderne innslag. Her ser man at det går fint an å få hytte-preget hjem! Lun og koselig atmosfære med hint av den nye verden. Her kan du hente inspirasjon til både boligen og hytta.

I denne boligen er det valgt lyse vegger og innredning som gir stor utnyttelse av romfølelsen. Her står man fritt til å mikse og matche farger på interiør og møblement. Vi vil fortsette å poste inspirasjon fra våre prosjekter. Da kan du som kunde få ideer som dere kan ta med dere til oss.

Comentários


bottom of page