top of page

Hurdal, Brustadsletta

Enebolig i kjede og rekkehus kommer for salg, meld din interesse i dag! Hurdal Boligutvikling AS skal ha et samarbeid mellom oss i Skalahus og Seierhus om å bygge eneboliger i kjede og rekkehus, som kommer for salg! Sett deg opp på interesselisten på Finn her for å få informasjon om prosjektet før salgsstart.

Info om enebolig i kjede - Flex I første etasje finner vi entre og hall sammen med tre soverom og baderom/vaskerom. I andre etasje er det bod. eget lite wc og åpen stue-kjøkken løsning. Det er også en takterasse i andre etasje over carport og sportsbod. Som navnet Flex tilsier, er vår husmodell Flex, fleksibel - i den forstand at vi kan tilby flere valgmuligheter hva gjelder planløsning. På takterrassen kan det legges til et sidebygg, som for eksempel kan inneholde 2 soverom, ekstra stue, spisestue eller kanskje et foreldresoverom med tilhørende walk-in-closet? Trenger du to bad, kan bod og wc endres til et ekstra bad. Mulighetene er mange - og bare noe av det du som kjøper i dette prosjektet kan få tilvalgsmuligheter på. Info om rekkehus I første etasje finner vi åpen stue-kjøkken løsning, gang og teknisk bod. Ønsker du et ekstra dusjbad, har vi selvsagt anledning til å tilby det i tilknytning til boden.


I andre etasje finner vi foreldresoverom med walk-in closet, ytterligere to gode soverom og et bad med opplegg til vaskemaskin

.

Medfølger en garasje plass i felles parkeringsgarasje, i tillegg til biloppstillingsplass hvor det også blir en sportsbod. Felles for boligene er: Mulighet for personlig tilpasning, både med planløsning og materialvalg.

  • Ildsted klart til bruk i stuen

  • 1-stavs kvalitets laminat, med flere fargemuligheter

  • Slette vegger og tak, Huntonitt

  • Kjøkkeninnredning fra Studio Sigdal Jessheim, her er du med å bestemmer hvordan utformingen skal være. Tilvalg og endringer er tilgjengelig

  • Ultimalt kledning, beiset. Kledningen er i tillegg sopp og råtebehandlet.

  • Urban Visjon 1 heltre innerdører med dempelister, farge dempet sort

  • Trapp i farge dempet sort

  • Vinduer og listverk i boligen i farge dempet sort

  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

  • Norske leverandører og kortreiste produkterBeliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og meget hyggelig boligområde på Brustadsletta midt i hjertet av Hurdal. I sentrum har du barne- og ungdomsskole med kulturhus og idrettshall i samme bygning. I tillegg bys det på kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. I tilknytning til skolen ligger også Hurdal stadion med fotballbaner.


Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. På sommeren kan du gå de mange oppmerkede stiene og turene som ligger i nærheten. En populær destinasjon er Mistberget som er rangert som et av de fineste utsiktspunktene i gamle Akershus. Du kan bade i Hurdalssjøen, padle, ro og fiske i et av de mange tjernene, ta deg en sykkeltur eller plukke bær og sopp. Hurdal byr på over 40 sjøer og vann som innbyr til rekreasjon, og vannkvaliteten er svært god med mulig for ørret, abbor og gjedde på kroken.
Comments


bottom of page