top of page

Siste sjans på Holaker!

Siste sjans til å sikre deg denne flotte 3-roms leiligheten. Meget god beliggenhet på feltet. Byggingen er igangsatt - men du har fortsatt mulighet til å være med å påvirke innvendig leveranser, farger og materialvalg. (Frist på noen av tilvalg er 15.07.22) Kontakt oss i dag for avtale om visning i visningsleilighet.

Det å kunne bo helt nytt til en rimelig pris er den optimale boligdrømmen for mange. Holaker skal bestå av topp moderne leiligheter med et stilrent særpreg og gode, funksjonelle planløsninger. Her inviterer vi hjem til et boligfelt med spennende muligheter og alle borettslagsfordeler. Leilighetene har åpne, luftige rom med en gjennomgående moderne atmosfære og gode uteplasser som tar godt vare på de ekstra fine dagene.


Det vil være muligheter for å gjøre personlige tilpasninger på f.eks overflater og kjøkken - men det lønner seg å være tidlig ute.


Holaker består av 14 leiligheter i tre størrelser, fordelt på en seksmannsbolig og to firemannsboliger. Her får du muligheten til å bli del av et flott og barnevennlig område med alle fordelene dette medfører både økonomisk og praktisk sett. Her er det fint å bo for både førstegangsetablerte, barnefamilier og eldre. Boligtype: Soverom: Leilighet 2

Antall etasjer Primærrom 2 62 m²


Bruksareal Energimerking

66 m² B - Oransje


Eieform Eier (Selveier)
Finn annonse finner du her. Ta kontakt i dag for visning av leiligheten!

Comments


bottom of page