top of page

Timi på Finstadhagan

Timi er en plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass. Boligens bruksareal på 86 kvm rommer smarte planløsninger med blant annet bad, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass.

Innvendig i boligen leverer vi vegger og himlinger sparket og malt. Gulv leveres standard med enten 3-stavs hvitlassert eikeparkett eller kvalitetslaminat - her har vi flere modeller å velge mellom. Entre leveres flislagt med 60x60 fliser.


Kjøkkenet leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal Studio Jessheim - her har vi mulighet til å tilpasse kjøkkenet etter dine ønsker. Medregnet kjøkkenleveranse fra oss er kr.125.000,-På badet leverer vi 60x60 fliser i tidsriktige farger. I dusjsonen er det mosaikkfliser. Baderomsinnredningen leveres i 120 cm bredde og har skuffer samt speil over innredning. Vegghengt toalett. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin på badet. Denne kan vi også flytte til boden og konvertere bod til vaskerom.


Bod/vaskerom er plassen vi har plassert alt det tekniske utstyret. Slik som 200l varmtvannsbereder (gulvsluk), ventilasjonsanlegg, sikringsskap, fordelerskap til vann og eventuelt opplegg til vaskemaskinen hvis du ønsker det.


Boligen har varmekabler på alle gulv og i tillegg er det stålpipe med peisovn klar til bruk i stuen.


Tilvalg og personlig tilpasning på planløsningen er selvsagt fullt mulig. Ta kontakt med oss for en nærmere gjennomgang av mulighetene.


Tomten er på 865 kvm og er merket "1" på tomtekartet.

Tomtekart

Dronebilde av området Finstadhagan ligger landlig og fritt i hjertet av Eidsvoll kommune.

På Finstad kan du bygge din fremtidge bolig i et godt lokalmiljø med idrettsanlegg og flotte turmuligheter i skog og mark. Det er gang- og sykkelsti fra området til Finstad sentrum hvor bl.a. Finstad Sportsklubb har sin hjemmebane og skianlegg. Finstad Sportsklubb er en liten, men meget engasjert klubb med et variert tilbud. Se mer om Finstad Sportsklubb her: https://finstadsk.no/

I Sundet og på Råholt finner du det du trenger av barnehager, skoler, butikker og servicetilbud.

Det er 18 eneboligtomter på boligområdet Finstadhagan hvorav 10 er solgt. Det er 8 flotte tomter tilgjengelig for nye beboere. I tilegg er det et område regulert til småhusbebyggelse.


Avstander:

Finstad skole (Steinerskolen): 700 meter

Finstad sportsklubb: 800 meter

Sundet: 5 km

Råholt 6 km

Eidsvoll stasjon 6 km

Dal stasjon 6 km

Både Dal og Eidsvoll stasjon har pendlerparkering som en del av sitt servicetilbud. Mer info om boligen finner du i våres Finn annonse her. Ta kontakt for en hyggelig boligprat om Timi på Finstadhagan i dag!

Comments


bottom of page