top of page

Vår nye hytteserie er endelig lansert!Endelig har vi norgespremiere på våre eventyrlige hytter, og vi er veldig stolte over å vise frem helt nye arkitekttegnede hyttemodeller som varierer i størrelse og planløsning!Uansett om du trives best på fjellet eller ved vannet, så er våre hytter skapt for det norske eventyrriket. Med ulike størrelser og egenskaper har de alle unike fortrinn, likevel kan hver og en tilpasses slik at din hyttedrøm blir akkurat slik du ønsker deg.

Et første møte er alltid kostnadsfritt og helt uten forpliktelser. I tillegg til faglig dyktighet, er lokalkunnskap og gjennomslagskraft noe vi er svært stolte av - og noe som skal komme alle våre kunder til gode gjennom en forutsigbar, trygg og oversiktlig byggeprosess. Vi bistår deg i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i din nye hytte. Fremtidens fine opplevelser på hytta starter med en hyttedrøm i dag.

Arkitekttegnet for naturen Alle hyttemodellene våre er arkitekttegnet med fokus på å åpne opp for naturen rundt deg. Store vinduer gjør omgivelsene rundt deg til et levende bilde som hele tiden endrer seg. Her kan du leve i takt med vind og dyr mens du nyter ro, stillhet og tretoppsus. Under utarbeidelsen av akkurat disse hyttemodellene har også smarte planløsninger og optimal plassutnyttelse vært viktig.


Kontakt oss i dag for en hyggelig hytteprat
Comments


bottom of page