top of page

Våre tjenester

Nybygg - privat og proff

Har du planer om å få bygget ny bolig? Vi har lang erfaring med arkitekttegnede hus og kan levere ett komplett tilbud med murer, elektriker, rørlegger, osv. Vi har som mål å gjennomføre byggeprosessen på en profesjonell og effektiv måte.

Som forhandler av Skalahus, har vi en rekke flotte husmodeller å vise til. Kontakt oss for en hyggelig husprat.

Bad og våtrom

Vi leverer totalløsninger for bad og våtrom i samarbeid med våre dyktige underleverandører.

Vi kommer gjerne også på befaring.

Restaurering

Gamle hus har sjel og atmosfære som lett forsvinner om vi ikke trår varsomt frem. Ved rehabiliteringsarbeid tar vi oss god tid for å gjøre oss kjent med husets historie og for å finne frem til kvalitetene. For store utskiftninger og forandringer kan blant annet forringe og redusere den aldersopplevelsen noen ønsker å bevare.

Tenk utradisjonelt, med andre ord tradisjonelt. Gamle hus er ikke stedet for Norsk Standard.

Vi bistår mer enn gjerne i restaureringsarbeidet av din bolig!

Bygge om huset?

Ønsker du å utvide din eksisterende bolig?

Vi bygger tilbygg/påbygg til nye og gamle hus, i moderne eller klassisk stil.. Har du spørsmål eller er i tvil om hvor du skal begynne gir vi deg veiledning.

Tenk utradisjonelt, med andre ord tradisjonelt. Gamle hus er ikke stedet for Norsk Standard.

Selge tomt?

Etterspørselen etter tomter er stor. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din.

Ta kontakt med oss - vii står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om fradeling og tomtesalg. 

 

Som forhandler av Skalahus er vi en del av landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

Det er mange som ønsker å bygge seg nytt hus, men i sentrale strøk kan det være vanskelig å finne en riktig tomt til husdrømmen. 

Takst på eiendom

Som godkent takstmann utfører vi tilstandsrapport og boligtakst på din bolig. 

Byggesøknad og tegninger

Går du med tanker om å utvide boligen, bygge på litt ekstra areal, eller kanskje bygge en helt ny bolig?  Vi er behjelpelig med måltaking, planlegging og tegninger. 


Vi gjør også byggesøknader for alle typer prosjekter. For prisforespørsel 

bottom of page